A Louis Roederer champagne minden egyes palackja a türelem és a szakértelem eredménye: gondos fahordós érlelés és folyamatos kóstolás révén válik az emberi munka mesterművé. A szőlő iránti mély szenvedély és a borok egyedi stílusának megőrzése iránti elkötelezettség a cég alapelve. A Louis Roederer Ház 1776-ban indult és 1819 óta családi tulajdonban van, és ma is az egyik utolsó független champagne gyártó. Évente közel hárommillió palack champagne-t készítenek, amelyet 80 országban forgalmaznak, éves bevételük pedig meghaladja a 90 millió eurót. Frédéric Rouzaud 2006 óta az ügyvezető, aki személyesen gondoskodik a hagyományos családi értékek megőrzéséről és a kiválóság megvalósításáról. Rouzaud felügyeli a cégcsoport többi vállalkozását is, köztük a Roederer Estate-et és a Scharffenberger-t Kaliforniában, a Champagne Deutz-t Ay-ban, a Maison Delas-t a Rhone völgyben, a Ramos Pinto-t Portugáliában, a Domaines Ott borászatot Provence-ban, valamint a Chateau de Pez, Chateau Haut-Beauséjour, Chateau Pichon Longueville Comtesse de Lalande és Chateau Bernadotte pincészeteket Bordeaux-ban. Ezek a vállalatok összesen évente 180 millió eurós bevételt generálnak. A champagne kiváló minőségének köszönhetően méltán számít az ünnepek és különleges alkalmak itala.