Centenario rum rendelés
A Ron Centenario története 1985-ben indult Costa Rica fővárosában, San Joséban. Az első rumjuk, az Anejo Especial 7, már a kezdetekkor elismerést vívott ki magának. Az ezt követő években számos kiváló rum követte, melyek megalkotásában kulcsszerepet játszott Dona Susana Masis, a rumkészítés mestere.
A Centenario rum illat és ízvilága mélyen magában hordozza Costa Rica kultúráját és lelkületét. Az édesség a gondosan válogatott cukornádnak köszönhető, amelynek termesztése során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a növény erős és lédús legyen, így biztosítva a magas cukortartalmat. Costa Rica trópusi klímája és vulkanikus talaja tökéletes környezetet nyújt a cukornád számára, amely végül a Centenario rum gazdag ízvilágában testesül meg.
A Centenario rum illat és ízvilága mélyen magában hordozza Costa Rica kultúráját és lelkületét. Az édesség a gondosan válogatott cukornádnak köszönhető, amelynek termesztése során kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a növény erős és lédús legyen, így biztosítva a magas cukortartalmat. Costa Rica trópusi klímája és vulkanikus talaja tökéletes környezetet nyújt a cukornád számára, amely végül a Centenario rum gazdag ízvilágában testesül meg.