A Villány borvidék egyik legmeghatározóbb borászata, a Bock Pincészet, hosszú múltra tekint vissza, amelynek gyökerei Bock József 1969-es alapításához nyúlnak vissza. A pincészetnél az őszi szüret és a bor iránti szenvedély adja az alapját annak a hagyománynak, amelyet ma már több generáció is őriz. Híressé váltak különösen a minőségi vörösboraik, melyek között kiemelkedik a Cabernet Sauvignon és a Merlot, maximálisan kihasználva e fajták adottságait. A Bock borok különlegessége a kiváló adottságú területek és a borászat szakértelmének egyedülálló összefonódásában rejlik. A gondosan kiválasztott szőlőültetvények optimális feltételeket biztosítanak a szőlők tökéletes éréséhez, amelyet a terroir sajátosságai és a napfény is segítenek. A pincészet legfőbb célja, hogy boraik hűen tükrözzék a földrajzi adottságokat és az adott évjárat különlegességeit. A Bock Pincészet filozófiájának lényege a modern technológiák és a tradicionális borászati módszerek harmonikus ötvözése. Az ősi pincefalak között érlelődő hordók tartalmát gondos figyelemmel kísérik, hogy a borok a palackozáskor a legkifinomultabb formájukban kerüljenek az asztalra. A Bock borok nem csupán gazdag ízvilágukkal tűnnek ki, hanem hosszú érlelési potenciáljuk is figyelemreméltó. A pincészet tiszteletben tartja a hagyományokat, szenvedéllyel ápolja a szőlő és a bor szeretetét, ugyanakkor nyitott az újításokra is, így alakítva ki rangos hírnevét. A látogatók betekintést nyerhetnek a borászat mindennapjaiba, részt vehetnek borkóstolókon, és élvezhetik a gyönyörű környezet és a gasztronómiai élmények harmóniáját. A Bock Pincészet olyan hely, ahol a bor több mint egyszerű ital, egy egész életérzés részévé válik.